Hat magyar cég a Deloitte rangsorába került

Idén hat magyar cég került fel a Deloitte globális technológia, média és telekommunikáció (TMT) iparági csoportja által összeállított Technology Fast 500 listára, amely az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régió vállalatait rangsorolja: a legjobb magyar cég a 137. helyezett Játéknet.hu Kft. lett, a lista abszolút első helyét pedig ezúttal is egy francia cég, a digitális mozitechnológiával foglalkozó YMagis szerezte meg.

A Deloitte által évente összeállított Technology Fast 500 rangsor immár tizenharmadik alkalommal veszi számba a leggyorsabban növekvő állami, illetve magánkézben lévő technológiai, média- és telekommunikációs, valamint élettudományokkal és tiszta technológiákkal foglalkozó cégeket. 

 

Szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében a Deloitte kiemeli: az idei Fast 500 rangsorban szereplő cégek átlagosan 15-szörösére növelték árbevételüket, ami némi csökkenést mutat a 2012-es 16,5-szeres növekedési rátához képest. A megmérettetésre az idén több mint 1000 cég jelentkezett. 

 

Verbó Zoltán, a Fast 500 program magyarországi vezetője a közlemény szerint elmondta: a listára Magyarországról idén hat cég kerülhetett fel, ami előrelépés tavalyhoz képest. A versenyben a Játéknet.hu Kft.-én kívül az ötszázas listán szerepel még a Kilgray Fordítástechnológiai Kft. (178.), a Dolphio Consulting Kft. (190.), a Capture Informatikai és Tanácsadó Zrt. (273.), a Kishonti Kft. (308.) és az iData Műszaki Informatikai Mérnöki Iroda Kft. (395.).

 

Az ötszázas listát vezető YMagis öt év alatt több mint 591-szeresére  növekedett. Az idei a negyedik egymást követő év, amikor a francia cégek "tarolnak", hiszen 86 francia vállalkozás ért el helyezést a rangsorban, amelyen az Egyesült Királyság végzett a második helyen 71 vállalkozással, a harmadik Svédországot pedig 52 cég képviselte - olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

Lakás és lakópark ajánló

Boróka Park

Vályogvető utca

NOVUS Házak Biatorbágy

Ohmüllner Márton sétány

Allure Residence Budapest

Vágóhíd utca 3.

Cordia Thermal Zugló III. ütem

Fischer István utca 119.

Orgonaliget

József Attila utca 94.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső