Hivatalosan is megnyílt hazánk legzöldebb irodaháza

2013. február 25-én közel 150 prominens vendég jelenlétében és ünnepélyes keretek között került sor a Skanska által fejlesztett Green House irodaház hivatalos megnyitójára.

Hazánk első LEED Platinum előtanúsított irodaházát elsőként Johan Karlström, a Skanska csoport Elnök-vezérigazgatója méltatta a svéd gyökerű nemzetközi cég globális törekvéseinek tükrében, majd Grzegorz Strutynski, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. Ügyvezetője üdvözölte a jelenlevőket házigazdaként.

 

Karin Olofsdotter Svéd nagykövet a Magyarországon jelenlévő svéd vállalatok közötti kiemelkedő együttműködésről, valamint a fenntartható fejlődés útján tett konkrét lépéseikről szólt, míg Dr. Bagdy Gábor Főpolgármester-helyettes a főváros városfejlesztési terveinek irányából közelítette meg a Green House projekt jelentőségét.

 

A környezettudatos irodaház bérlőjeként és együttműködő partnereként Tanja Vainio, az ABB Kft. Ügyvezető igazgatója szólt részletesen több olyan innovatív, intelligens technológiai megoldásról, amely hozzájárul a Green House egyedülálló energiahatékonyságához, alacsony üzemeltetési költségeihez, valamint az ott kialakított irodák egészséges, kreativitást ösztönző munkakörnyezetéhez.

 

A rendezvény ideje alatt megnyitott és március 10-ig látogatható Eco-Design kiállítás észt, dán, kanadai, francia, spanyol és magyar tervezők újrahasznosított anyagokból készült bútorait, újragondolt használati és dekoratív tárgyait mutatja be a Kassák Lajos utcai irodaház földszinti területén.

 

A Green House irodaterületei már 60%-ban gazdára találtak még az épület decemberi átadása előtt, de a fennmaradó közel 4.600 négyzetméternyi zöld iroda iránt is folyamatos az érdeklődés.


Lakás és lakópark ajánló

My City Residence

Hunor utca

Allure Residence Budapest

Vágóhíd utca 3.

Pápay Park

Pápay István u. 5.

Ha11er

Haller utca 11.

Loft Astoria

Múzeum Krt. 1/b

Péterhegyi lakópark

Péterhegyi út 77.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső