Pályázaton keresik Budapest 30 legfontosabb közterét

Pályázaton keresik Budapest és agglomerációs térségének 30 kulcsfontosságú közterét. A Studio Metropolitana városfejlesztő műhely által indított "30T" elnevezésű nyílt városfejlesztői pályázatra civil szervezetek és önkormányzatok jelentkezhetnek.

"30T" néven indított nyílt városfejlesztői pályázatot a Studio Metropolitana városfejlesztő műhely - a szervezők a pályázatra helyi érdekvédő, lokálpatrióta civil szervezeteket és önkormányzatokat várnak egy-egy kulcsfontosságú köztér képviseletében. "Budapest és a főváros környéki metropolisztér 30 legjelentősebb, társadalmi és gazdasági potenciállal rendelkező közterét szeretnénk összegyűjteni" - mondta el a programmal kapcsolatban Demeter Anna. A Studio Metropolitana projektvezetője szerint összehangoltabb és hatékonyabb várostervezést tesz lehetővé, ha a Főváros legfontosabb csomópontjai egységes szempont szerint vannak összegyűjtve.

A pályaműveket egy szakmai szervezetek képviselőiből álló zsűri és a közönség is értékeli. A fődíj egy 500 ezer forint értékű városfejlesztői szolgáltatáscsomag, amely magában foglalja a nyertes köztér fejlesztésének előkészítését is. A pályázat beadási határideje 2010. szeptember 30.

Forrás: Hg.hu

Lakás és lakópark ajánló

Ráday Residence

Ráday utca 57.

Unipark Buda

Bartók Béla út

Viza Apartmanház III. ütem

Vizafogó és Révész u.

Tópark

Sasbérc út 1.

Római Terrasse

Nánási út 75-77.

Duna Terasz Premium

Úszódaru utca 14.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső