Superbrands elismerés a TóPARKnak

A TóPARK elnyerte a hazai marketingkommunikációs szakma legnevesebb elismerését, a Superbrands minősítést. A 15 évvel ezelőtt, Nagy-Britanniában alapított díjazási rendszer azzal a céllal jött létre, hogy a legkiemelkedőbb márkákat állítsa reflektorfénybe.

A Superbrands díjat az alapítást követően ma már 5 kontinens 86 országában ítélik oda a példamutatónak tartott, legkiválóbb márkák elismeréseként, Magyarország hat éve csatlakozott a nemzetközi programhoz. 2010-ben a TóPARK elnyerte és egy éven keresztül viselheti ezt a rendkívül nevesnek tartott, marketingszakmai elismerést.

A Superbrands programot másfél évtizeddel ezelőtt indították útjára a nagy-britanniai marketingkommunikációs szakma legelismertebb szakemberei és szövetségeinek prominens képviselői. A díjazási rendszer azóta nemzetközivé nőtt, így hatodik éve minősíti és rangsorolja hazánkban is a brand-eket.


A TóPARK a Superbrands státusz elnyerésével újabb szakmai elismerést tudhat magáénak. „A TóPARK ingatlanfejlesztés 2007-ben indult útjára, ezzel egy időben kezdtük el a márka építését, folyamatos kommunikációját. Nagy elismerés a számunkra, hogy néhány év leforgása alatt olyan ismertséget és elismertséget sikerült elérnünk, hogy a Superbrands díjazási rendszerében elnyertük ezt a neves, nemzetközileg is jól ismert minősítést.” – nyilatkozta Somos Attila marketingigazgató.


A díjat a hazai marketingkommunikációs szakma legnevesebb képviselői ítélték oda, köztük a Magyar Marketingszövetség, a Magyar PR Szövetség, a Magyar Reklámszövetség, a legnevesebb médiatársaságok és kommunikációs ügynökségek, piackutatók, valamint felsőoktatási intézmények kommunikációs- és médiatanszékeinek vezetői, oktatói. A zsűri idén 16 főből állt, Dr. Serényi János zsűri elnök vezette a grémium munkáját.

Az elismerésről szóló oklevelet 2010. júniusában vehette át a TóPARK marketingigazgatója, míg a hivatalos díjátadóra 2010. decemberében kerül sor.

A Walker and Williams Investment Group S.A. Luxembourg nevével fémjelezett fejlesztés ezzel tovább gyarapította szakmai elismeréseinek sorát. A TóPARKot 2009. novemberében a világ legjobb ingatlanfejlesztésének választották a „CNBC Arabia - International Property Awards” versenyén, valamint a legmagasabb, öt csillagos minősítést nyerte el „Property Agency Marketing” kategóriában, 2008-ban a Magyar Ingatlanszövetség „Innovációs Különdíjjal” tüntette ki, 2007-ben pedig „Az Év Ingatlanfejlesztője” díjat nyerte el.

Forrás: TóPark

Lakás és lakópark ajánló

Viza Apartmanház II. ütem

Párkány u. 4-6.

Park Város Lakópark

Fűtőház utca 1-27.

Benczur 11

Benczúr utca 11

Hunyadi Park

Keményvíz utca 1

The Gardens Budapest

Reitter ferenc utca

KÖVESS MINKET









Lakás kereső