1700 négyzetméteres bérleti szerződés Haller Gardens irodaházban

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadója képviselte a bérbeadó IMMOFINANZ Group vállalatot a Computacenter számítástechnikai céggel kötött 1,700 négyzetméteres bérleti szerződés letárgyalásában, az ’A’ kategóriás, budapesti Haller Gardens irodaházban

A Computacenter Services Kft. egy új piaci szereplő Magyarországon, aki egy globális ügyfélszolgálati irodát nyit 2013 októberében, a rohamosan fejlődő Dél-Pest alpiacon. A Computacenter Európa vezető IT szolgáltató vállalata. Az új magyarországi lokáció megnyitása, a cég globális ügyfélszolgálati terjeszkedésének egyik stratégiai lépése.

 

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield Ügyvezető Igazgatója elmondta: “A hatékony szintelosztásoknak, valamint a minőségi kialakításnak köszönhetően a Haller Gardens egyre több bérlőt vonz. A bérbeadást nem utolsó sorban a jó marketing anyagok, béradási táblák és a professzionális ügynök csapat támogatja. Bízunk benne, hogy a Computacenter tranzakcióját több, hasonló jelentős ügylet követi majd a közeljövőben és Magyarország ismét keresett lesz az ügyfélszolgálatok és SSC irodák tekintetében.”

 

Dietmar Reindlaz IMMOFINANZ Group Irodaportfolió Igazgató hozzátette: “Nagyon örülünk, hogy a Haller Gardens irodaházban üdvözölhetjük a Computacenter Services Kft.-t. Ezzel az új tranzakcióval az épület bérbeadottsága 60% fölé emelkedett, mely az eddigi legmagasabb. Professzionális bérbeadással, marketinggel és kedvezményekkel a kihasználtság további növekedésére számítunk az elkövetkezendő hónapokban.”

 

Mark Badi, a Computacenter Nemzetközi Ügyfélszolgálati Igazgatója hozzáfűzte: “A végső döntést, miszerint belépünk a CEE régióba egy Magyarországon nyíló IT ügyfélszolgálati irodával, egy hosszú és kimerítő irodakeresési folyamat előzte meg Budapesten. A keresés során a Haller Gardens irodaházat választottuk cégünk első irodájának a CEE régióban. Mind az épület felszereltsége, mind a bérbeadó rugalmassága azt bizonyította, hogy hosszú távon ez a megfelelő ingatlan számunkra.”

 

A Cushman & Wakefield a Haller Gardens irodaház közös-kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

 

A modern és korszerű 30,000 négyzetméteres Haller Gardens irodaház Budapest 9. kerületében helyezkedik el, közel a Duna folyóhoz és a Rákóczi Hídhoz. A Haller Gardens irodaház könnyen megközelíthető Budapest belvárosából, csak úgy, mint a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről.

Forrás: Cushman&Wakefield

Lakás és lakópark ajánló

Terrace Residence by Cordia

Medvetalp utca 5.

Frangipani24

Frangepán utca 24.

Green Court Residences

Taksony utca 9.

Campus Sétány

Huszár utca 5.

Panoráma Lakópark Velence

Panoráma út 39.

Palotás Kert Lakópark

Palotás utca 9.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső