A Papyrus a Népliget Centerbe költözik

Aláírta iroda bérleti szerződését a Papyrus Hungária a Skanska Magyarország GreenBuilding tanúsítvánnyal rendelkező Népliget Centerben irodaházában. A cég 2010 végén költözik majd be a Népliget Centerbe, ahol közel 500 négyzetméternyi új, energia-hatékony irodát vesz birtokba.

A Papyrus irodaválasztásánál a környezettudatos megoldások és a helyi adottságok optimális kombinációja játszotta a döntő szerepet. - "A Papyrusnál elkötelezetten dolgozunk az üzletvitelünk folyamatos fejlesztésén. A Népliget Center ár- és környezetbarát irodaház,
elhelyezkedés szempontjából is megfelelt kritériumainknak. Irodaház választásunk egyben jól illeszkedik cégünk átláthatóságra való törekvéséhez is" - mondta el Dan Andersson, a Papyrus Hungária ügyvezető igazgatója.

"Nagy örömmel üdvözöljük új bérlőnket a Népliget Centerben" - mondta Andreas Lindelöf, a Skanska Magyarország ügyvezetője. - "Biztos vagyok abban, hogy a Népliget Center hatékony és kényelmes irodabérleti megoldást biztosít majd a Papyrus központjának. Az épület egyesíti a zöld technológiákat az egészséges munkakörülményekkel és a könnyű
megközelíthetőséggel."

A Népliget Center három épületből áll, összesen 26.000 négyzetméter bérelhető irodaterülettel. Az irodakomplexum az Európai Unió által kibocsátott GreenBuilding tanúsítvánnyal rendelkezik, hiszen a magyarországi energiaszabályozáshoz képest 25%-kal kevesebb energiát használ fel. A Skanska célja, hogy leleményes szerkezeti megoldásaival, építőanyagaival és folyamataival hozzájáruljon a fenntartható fejlődéshez.

A Papyrus Hungária Magyarország egyik vezető papír-nagykereskedője és ipari csomagolóanyag-forgalmazója. A Papyrus 22 európai országban van jelen, 2800 embert foglalkoztat és évente kb. 1,8 millió tonna papírt szolgáltat.

Forrás: Insomnia

Lakás és lakópark ajánló

Admirál Házak

Lóczy utca 44.

Park Város Lakópark

Fűtőház utca 1-27.

Fillér 53

Fillér utca 53

Carina Residence

Belterület 18/6

Sun Hill Residence

Naphegy utca 29.

Viza Apartmanház II. ütem

Párkány u. 4-6.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső