A Skanska támogatja a vörösiszap katasztrófa károsultjait

10 000 euró értékű támogatást juttat el a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. a Magyar Kármentő Alaphoz, hogy ilyen módon nyújthasson segítséget a vörösiszap katasztrófa károsultjainak.

Mint magyarországi beruházó, a Skanska támogatni kívánja a katasztrófa érintettjeit. Az embertársainkkal és a környezetünkkel való törődés alapvető fontosságú a Skanska értékrendszerében.

 

Mélységesen megrendített bennünket a katasztrófa. Természetes, hogy támogatjuk az érintetteket ebben a tragikus helyzetben -  mondta Andreas Lindelöf, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója. – Meggyőződésünk, hogy a hatóságok minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy minimalizálják a károkat és a súlyos környezeti következményeket. Reméljük, hogy felajánlásunk is hozzájárulhat ehhez.

 

A Skanska magyarországi leányvállalata a Skanska Commercial Development Europe csoporthoz tartozik, amely a csoport 14 üzleti egységének egyike. A cég ingatlan projektek, irodaépületek fejlesztésével foglalkozik. Magyarországon tevékenysége Budapestre koncentrálódik.

 

A Skanska cégcsoport hosszú ideje elkötelezett támogatója a bajba jutott embereknek: pénzadománnyal segítettek 2001. szeptember 11-i terrortámadás, a Csehországot ért áradások, és a Haitin történt földrengés alkalmával is.


Lakás és lakópark ajánló

Orgonaliget

József Attila utca 94.

Csillaghegy Residence

Szent István utca 85.

Danubio

Vizafogó utca

Flóra lakópark

Zászlós utca 21.

Campus Sétány

Huszár utca 5.

NOVUS Házak Biatorbágy

Ohmüllner Márton sétány

KÖVESS MINKET









Lakás kereső