A kézben tartott ingatlanüzemeltetés

A STRABAG PFS és a WING ügyfelei már mobiltelefonos applikáción keresztül intézhetik üzemeltetési ügyeiket.

A STRABAG PFS  évtizedes üzemeltetési tapasztalatai alapján a WING Zrt-vel közösen kifejlesztette, a teljes Ingatlan üzemeltetési szolgáltatási palettáját támogató szoftverét, a STRABAG Managing Buildings System-et (SMBS).

 

„Cégünk filozófiájának megfelelően a program legfőbb célkitűzései között első helyen szerepel, hogy ügyfeleink, megrendelőink részére egy könnyen átlátható és kezelhető, a világ bármely pontjáról elérhető  technológiát biztosítsunk az üzemeltetési szolgáltatásaink áttekinthetősége érdekében. A jelszóval védett felületen a bérlők / ügyfelek kényelmesen tudják bejelenteni a fellelt hibákat, észrevételeket tehetnek, nyomon tudják követni a teljes javítási folyamatot, pontos és naprakész információhoz jutva a javítás várható időpontjáról és elvégzéséről. Megrendelőink folyamatosan tudják ellenőrizni az Ingatlan üzemeltetési szolgáltatásokat, adott esetben azonnali beavatkozási lehetőséggel.” – mondta el Vágó László, a STRABAG PFS vezérigazgatója.

 

„A WING számára kiemelt fontosságú, hogy bérlőink üzemeltetési ügyeiket gyorsan és kényelmesen, a XXI. század követelményeinek megfelelően intézhessék. Az  újonnan kifejlesztett alkalmazás segítségével a bejelentett problémák kezelésének aktuális státuszáról is folyamatosan információt kaphatnak ügyfeleink.”

 

– mondta el dr. Árendás Gergely a WING Zrt. vezérigazgató-helyettese.

 

„Az ügyfeleinktől érkező igényeknek való megfelelést cégünk mindig is kiemelten kezelte. Természetesen nem állunk meg a fejlesztési folyamatban. Néhány héten belül 120 kollégánkat látjuk el olyan okostelefonnal / táblagéppel, amellyel azonnal információt kapnak a feladatokról, így segítve a még hatékonyabb és gyorsabb üzemeltetési / munkavégzési folyamatokat.” – fűzte hozzá Vágó László.

Forrás: STRABAG PFS

Lakás és lakópark ajánló

Kartács Park

Kartács utca

Flóra lakópark

Zászlós utca 21.

Lelle Resort

Honvéd utca

Lőportár u. 9.

Lőportár u. 9.

Csillaghegy Residence

Szent István utca 85.

Waterfront City

Óbuda_Óváros

KÖVESS MINKET









Lakás kereső