Az óbudai Gázgyárat és az Etele teret kínáljuk eladásra Münchenben

A tavaszi MIPIM és Real Vienna után az ősz az Expo Real jegyében telik. Budapest immáron negyedszer vesz részt az 2011. október 4-6. között megrendezésre kerülő szakkiállításon, melyen a Főváros, az üzleti szféra szereplőit integráló Budapest Business Region, valamint a befektetésösztönzés területén tevékeny kormányhivatal, a HITA – egykori ITDH – közös megjelenése már tradicionálisnak tekinthető.

A 2008-as esztendő óta az idei lesz a legnagyobb Budapest-BBR-HITA kiállítói terület Münchenben, hiszen a Főváros és gazdasági régiója összesen 107 négyzetméternyi kiállító-területtel gazdálkodhat majd. Az idei év szlogenje a többszörös asszociációkra építő „Budapest – Flow Within”, mely egyfelől a nyüzsgő nagyvárosi életbe, Budapest üzleti pezsgésébe való bekapcsolódásra szólít fel, ugyanakkor utal a szüntelenül áramló, a Fővárost átszelő ütőérre, a Dunára, melynek sziluettje a stand legnagyobb dekorációs felületét képező háttérfalon is megjelenik.

Budapest vezetése magas szinten képviselteti magát a németországi rendezvényen és ugyancsak elkötelezett a szakvásárt kísérő konferenciaprogramokon való részvétel iránt. A Főváros két kiemelt projektjét, az óbudai gázgyárat és a kelenföldi új városközpontot (Etele tér) kívánja bemutatni. Az üzleti szféra részéről nyolc vállalat 21 projekttel jelenik meg a szakkiállításon.

Nem csak a stand mérete növekszik 2011-ben, hanem annak programjai is gazdagodnak. Október 5-én megrendezésre kerülő előadások és panelbeszélgetések az urbanisztikára, a hazai gazdaság helyzetére illetve az ingatlanszakmát érintő kérdésekre fókuszálnak, ugyanakkor kiemelt figyelmet kap a kecskeméti régió és a Daimler beruházás is.

A hagyományt folytatva ismét megrendezésre kerül a „B’my guEST” bor- és pálinkakóstoló. A CBS Property támogatásával az esti networking esemény mellett a programba került a „Croissant&Champagne” nevű reggeli, így a régió iránt érdeklődők a Budapest standon kezdhetik és zárhatják napjukat.

A nemzetközi szakvásárokon Budapest minden évben megragadta az alkalmat, hogy innovatív ötleteket és új magyar szabadalmakat mutasson be a nagyérdemű közönségnek. Ez az idei évben sem lesz másképp: az Expo Realon való megjelenés attrakciója a Schwinn-Csepel által gyártott Stringbike, vagyis a lánc nélküli kerékpár lesz, melyet a vállalkozó kedvű üzletemberek ki is próbálhatnak.

Eszter Elemér, a Fővárost képviselő Studio Metropolitana ügyvezetője így foglalta össze az idei megjelenés lényegét:

 „Már láthatók a pozitív elmozdulás jelei a hazai ingatlanszektorban, az elsődleges célunk az, hogy a külföldi befektetőknek megmutassuk, igenis van perspektíva a budapesti befektetésekben. A Főváros elsősorban hosszú távú fejlesztésekben gondolkodik, amit a két bemutatásra kerülő projekt is jelez.”

„A BBR hozzájárulása a müncheni megjelenéshez, hogy sikerrel integrált számos minőségi projektet, ezáltal egy nemzetközi szinten versenyképes üzleti portfólióval egészítette ki Budapest kínálatát.” – tette hozzá Németh Bálint, a Budapest Business Region elnökségi tagja.

A 2011-es Expo Realon az alábbi üzleti szereplők vesznek részt kiállítóként:

-              AIPA

-              Budapest Airport

-              CBS Property

-              EKIK

-              Indotek Group

-              Northern City Gate - Enter Budapest

-              RE Project Development

-              Walter Immobilien

Forrás: IngatlanHírek.hu

Lakás és lakópark ajánló

In Budapest

Rottenbiller utca 17.

Fillér 53

Fillér utca 53

Csengery Garden

Csengery u. 22.

Unipark Buda

Bartók Béla út

Corner 21

Béke utca 29

KÖVESS MINKET









Lakás kereső