Lendületben a MOMentum irodaház

A REM Ingatlan Zrt. a nemrég átadott saját fejlesztésű irodaházába, a MOMentumba költözik eddigi Váci utcai irodájából. A XII. kerületi Csörsz utca – Nagy Jenő utca sarkán található épületben november elsejétől 400 négyzetmétert bérel az ingatlanfejlesztő cég öt évre - tudtuk meg Saly Miklóstól, a Colliers International budapesti irodájának iroda bérbeadási igazgatójától.

„A döntés mellett nemcsak a saját fejlesztésű épület szólt, hanem a kiváló megközelíthetőség, a jobb levegő- és életminőséget nyújtó környezet is. A kellemes munkakörnyezet kiemelkedő minőséggel és magas műszaki felszereltséggel párosul, ráadásul a MOM Park - Sport Max - Gesztenyés Park hármasa is nagyszerű szolgáltatásokat biztosít” – nyilatkozta Molnár Ferenc, a REM Ingatlan Zrt. igazgatója.


A MOMentum Offices eddig is kitűnt az irodapiac kínálatából, hiszen a jó helyen, jó adottságokkal rendelkező irodaház a válság idején is jó eredményt hozott. A Colliers International iroda bérbeadási igazgatója arra is rámutatott és a tranzakciónak az is súlyt ad, hogy a piacot jelenleg a RERA Q3-as jelentése alapján 26,8%-os üresedési ráta jellemzi.
 

Forrás: OGH Hírügynökség

Lakás és lakópark ajánló

My City Residence

Hunor utca

Frangipani24

Frangepán utca 24.

Green Court Residences

Taksony utca 9.

Duna Terasz Premium

Úszódaru utca 14.

Sasad Liget V-VI. ütem

Beregszász út 6/b

NOVUS Házak Biatorbágy

Ohmüllner Márton sétány

KÖVESS MINKET









Lakás kereső