World Gold díjat kapott Luxemburgban a Green House

A Skanska budapesti fejlesztése a FIABCI World Prix d’Excellence Awards 2014 nemzetközi versenyében, irodaház kategóriában a legfényesebb, World Gold díjat nyerte el. A díjat Linczmayer Zoltán, a fejlesztő Skanska Magyarország ügyvezető igazgatója május 21-én Luxemburgban a világszervezet elnökétől vehette át.

Green HouseA World Prix d’Excellence Awards díjat a magyar FIABCI tagozat 2013-as őszi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázata előzte meg, ahol a Green House két díjat is nyert. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a FIABCI világ szintű megmérettetésében a Green House-t választották a legjobbnak. Ez az eredmény is bizonyítja, hogy a budapesti irodapiac olyan minőségi irodaterületeket kínál bérlőinek, amelyek lehetővé teszik igényeik világszínvonalú elhelyezését. A Green House és az elmúlt évek sikereinek folytatásaként következő projektünk, a Váci úton induló Nordic Light is az elismert Skanska minőséget, bérlőbarát szemléletű élhető és egészséges munkakörnyezetet biztosítja majd.” – mondta Linczmayer Zoltán a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója.

 

 A környezettudatos technológiáiról és költséghatékony üzemeltetéséről ismert Green House irodaház 17 800 négyzetméternyi területének közel 100 százalékát már kiadták. A Green House tervezése Pintér Tamás építész csapata (Dpi Design Kft.) mellett a svéd  Asa Haremst és Anders Svennington (White Arkitekter AB) építészek nevéhez fűződik. A platina szintű LEED zöld minősítéssel rendelkező projekt koncepciója egy olyan környezettudatos irodaház volt, amely egészséges munkakörnyezetet, rugalmasan alakítható kellemes belső tereket, és minél több zöld felületet biztosít bérlőinek. Többek között a napfényes irodabelsők, az igényesen kialakított kert, a kerékpáros infrastruktúra valamint a magas színvonalú házon belüli szolgáltatások teszik még teljesebbé az irodaházban dolgozó közel 2000 fő kényelmét.   

Forrás: Skanska

Lakás és lakópark ajánló

Frangipani24

Frangepán utca 24.

Marina Life

Mura utca 2.

Benczur 11

Benczúr utca 11

Allure Residence Budapest

Vágóhíd utca 3.

Új Bokréta Ház Budaörs

Károly király utca 79-83.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső