Az MTVA székháza lett a legjobb magyar középület

A magyar WING Zrt. által fejlesztett MTVA székház és gyártóbázis nyerte el az európai ingatlanszakma legkiválóbb képviselőinek járó European Property Awards 2012 díját Magyarország legjobb középületeként.

Az International Property Awards a lakó- és kereskedelmi célú ingatlanok fejlesztői számára odaítélt egyik legrangosabb nemzetközi elismerés.

A nevezett épületeket a neves szakemberekből álló zsűri először nemzeti szinten bírálja el, majd régiós szinten hirdetnek győzteseket, végül a saját kategóriájukban világszerte is legszínvonalasabbnak ítélt ingatlanok a World's Best címet nyerik el.

A megmérettetésre az utóbbi öt esztendőben átadott épületekkel lehet nevezni. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) új gyártóbázisa és székháza 2009 óta szolgálja a magyar közszolgálati televíziózást.

Eredetileg a Magyar Televízió számára épült, de az egységes közmédia létrejötte óta itt készülnek a Duna Televízió Zrt. által megrendelt műsorok, itt működik a közös közszolgálati hírportál, a Híradó.hu szerkesztősége és az MTI Új Média is - közölte a WING Zrt.

Mint közölték, a sikeres pályázóknak járó díjat Londonban adják át szeptember 24-én, ekkor hirdetik ki az európai régió kategóriagyőztes épületeit is. A zsűri értékelése szerint ebben az évben 29 európai országból érkezett be nevezés, és a színvonal kiemelkedően magas volt.

Forrás: MTI

Lakás és lakópark ajánló

Cordia Thermal Zugló III. ütem

Fischer István utca 119.

Gergely Garden

Gergely utca 75.

Bauer Residence

Bauer Sándor u. 3.

Carina Residence

Belterület 18/6

Római Terrasse

Nánási út 75-77.

LEO 50

Leonardo da Vinci utca 50.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső