CBRE: hetedszerre a Fortune 500-ban

Hetedik alkalommal szerepel a CBRE a Fortune 500 legnagyobb, egyesült államokbeli központtal rendelkező vállalat listáján. A 2014-es összeállításban a CBRE a legjobb kereskedelmi ingatlanpiacon tevékenykedő vállalat, továbbra is az egyetlen ingatlanszolgáltató, amely valaha is felkerült erre a tekintélyes listára.

A Fortune magazin minden évben összeállítja az 500 legnagyobb árbevételű, amerikai központtal rendelkező vállalat listáját. Idén a CBRE a 363. lett a rangsorban, 24 helyet javítva 2013-as helyezésén.

 

„A CBRE globális jelenlétének és széles körű szolgáltatásainak köszönhetően egyre feljebb tör a rangsorban, és páratlan piaci szakértelmével azon dolgozik, hogy a legjobb megoldásokat nyújtsa ügyfeleinek.” – nyilatkozta Bob Sulentic, a CBRE elnök-vezérigazgatója.

 

 

A CBRE kereskedelmi ingatlanszolgáltatásai során világszerte 2013-ban mintegy 223,2 milliárd dollár értékű bérleti és eladási tranzakcióban működött közre, és – leányvállalataival együtt – több mint 325 millió négyzetméter ingatlant kezel. Magyarországon a CBRE magyarországi partnerei közt szerepel a TriGránit, az AXA REIM, a CA Immo és a WING, ügyfele többek közt a BP, a HP, a Nokia és az Oracle.

Forrás: CBRE

Lakás és lakópark ajánló

Cordia Thermal Zugló III. ütem

Fischer István utca 119.

Forest Hill

Pusztakúti út 10

Péterhegyi lakópark

Péterhegyi út 77.

Fagyöngy Lakópark

Valéria utca 13

Unipark Buda

Bartók Béla út

Somfa Liget

Makk utca 3.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső