Közel 50 millió eurós hitelmegállapodást kötött a Futureal és az MKB Bank

Az ingatlanfejlesztő a Budapest ONE irodapark 3. ütemének finanszírozását oldotta meg ezzel.

Több mint tizenöt éves futamidőre, összesen 49 millió eurót meghaladó értékben biztosít hitelt az MKB Bank a Futureal által fejlesztett Budapest ONE irodapark harmadik ütemének megvalósítására és üzemeltetésének finanszírozása. Az irodaház 25 ezer négyzetméteres első ütemét már 2020 elején átadták. Az épület jelenleg kivitelezés alatt álló 2. és 3. üteme idén májusban került szerkezetkész állapotba.

Az egy időben fejlesztett két projekt során 40 ezer négyzetméter iroda- és közel 3500 négyzetméter kereskedelmi és szolgáltató terület épül fel, amelyet közel 2 500 négyzetméter zöldfelület egészít ki. A két ütem helyiségeibe 2022. második felében költözhetnek be a bérlők.

"A most megkötött hitelszerződés az MKB Bankkal egy korábbra visszanyúló, sikeres együttműködés újabb állomása. A bérlők és a pénzintézetek számára kiemelt szempont az a minőség és megbízhatóság, amit a Futureal biztosítani tud" - hangsúlyozta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója.

 A BREEAM környezettudatos épületminősítési rendszer mellett az irodapark Magyarországon az elsők között szerezte meg a nemzetközi WELL Building Platina előminősítését, amely a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontokat ismeri el az épületek tervezése során.   

Forrás: Privátbankár

Lakás és lakópark ajánló

Boróka Park

Vályogvető utca

Smart13

Szabolcs utca 24

Gergely Garden

Gergely utca 75.

Németvölgyi Residence

Stromfeld Aurél út 29-33.

Pesti Ház - Átrium 2

Dévai utca 19

Panoráma Lakópark Velence

Panoráma út 39.

KÖVESS MINKET

Lakás kereső