Újabb fejlesztési célú ingatlan a HB Reavis portfóliójában

A HB Reavis kelet-közép-európai kereskedelmi ingatlanfejlesztő vállalat megvásárolta London Midtown negyedében a Farringdon Street 20. szám alatt található prémium kategóriás ingatlant. A HB Reavis-nek ez a második fejlesztési célú ingatlanvásárlása az Egyesült Királyságban azt követően, hogy tavaly novemberben megvette a King William Street 33. szám alatt található, a közelmúltban "33 Central" névre átkeresztelt területet.

Az ingatlanon jelenleg egy használaton kívüli kilencemeletes, 3900 m² alapterületű irodaépület áll, az építési engedély egy vadonatúj 12 emeletes, összesen 9300 m² alapterületű irodaépületre szól. A HB Reavis mielőbb szeretné megkezdeni a jelenlegi épület bontását, az új irodaház pedig várhatóan 2017 elejére készül el.

Az új épület - amely magas fokú energiahatékonyságának köszönhetően jó eséllyel pályázhat a BREEAM Excellent minősítésre - három oldalán a padlótól plafonig üvegborítást kap, így bőséges természetes fényhez jut. A legfelső három emeleten pedig a Fleet Place-re néző kültéri teraszok biztosítják a nyílt tér élményét.

Az ingatlan megvásárlása jól illeszkedik a HB Reavis stratégiájába, amely szerint a cég az egyesült királyságbeli terjeszkedésének keretében minőségi fejlesztési területeket vásárol Londonban. A cég legelső londoni projektjét, a “33 Central"-t, amelyet 2014. szeptember végén mutatattak be hivatalosan, várhatóan 2016. második felében adják át.

Forrás: Portfolio.hu

Lakás és lakópark ajánló

The Gardens Budapest

Reitter ferenc utca

Vörösmarty West

Vörösmarty utca 73.

Lőportár u. 9.

Lőportár u. 9.

Katona six

Katona József utca 6.

Benczur 11

Benczúr utca 11

Amphora Ház

Lenhossék utca 30.

KÖVESS MINKET

Lakás kereső