Újabb fejlesztési célú ingatlan a HB Reavis portfóliójában

A HB Reavis kelet-közép-európai kereskedelmi ingatlanfejlesztő vállalat megvásárolta London Midtown negyedében a Farringdon Street 20. szám alatt található prémium kategóriás ingatlant. A HB Reavis-nek ez a második fejlesztési célú ingatlanvásárlása az Egyesült Királyságban azt követően, hogy tavaly novemberben megvette a King William Street 33. szám alatt található, a közelmúltban "33 Central" névre átkeresztelt területet.

Az ingatlanon jelenleg egy használaton kívüli kilencemeletes, 3900 m² alapterületű irodaépület áll, az építési engedély egy vadonatúj 12 emeletes, összesen 9300 m² alapterületű irodaépületre szól. A HB Reavis mielőbb szeretné megkezdeni a jelenlegi épület bontását, az új irodaház pedig várhatóan 2017 elejére készül el.

Az új épület - amely magas fokú energiahatékonyságának köszönhetően jó eséllyel pályázhat a BREEAM Excellent minősítésre - három oldalán a padlótól plafonig üvegborítást kap, így bőséges természetes fényhez jut. A legfelső három emeleten pedig a Fleet Place-re néző kültéri teraszok biztosítják a nyílt tér élményét.

Az ingatlan megvásárlása jól illeszkedik a HB Reavis stratégiájába, amely szerint a cég az egyesült királyságbeli terjeszkedésének keretében minőségi fejlesztési területeket vásárol Londonban. A cég legelső londoni projektjét, a “33 Central"-t, amelyet 2014. szeptember végén mutatattak be hivatalosan, várhatóan 2016. második felében adják át.

Forrás: Portfolio.hu

Lakás és lakópark ajánló

Tetris Ház

Mezőkövesd út 2

Duna Terasz Premium

Úszódaru utca 14.

Völgy Liget

Völgy utca 10.

Vörösmarty West

Vörösmarty utca 73.

K62 Residence Zugló

Kövér Lajos utca 62.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső